• Business Netwerk XL  • Business Netwerk XL
     
  • Business Netwerk XL
     

Wie zijn wij?

Tilly van Veen


Wie is Tilly van Veen-Jägers

Sinds ruim 10 jaar ben ik als zzp-er werkzaam binnen UNiK (U en ik) Training en Coaching. Allereerst als diagnostisch werkende, vervolgens doorgegroeid naar communicatie expert. Mijn passie is om mijn jarenlange persoonlijke en professionele ervaring en kennis zoveel mogelijk te delen met anderen. Na diverse coaching opleidingen, waaronder NLP Practitioner-Master, werd voor mij duidelijk naar wie mijn hart uitgaat. Naast persoonlijke coaching en intervisiecoaching zocht ik naar een vorm waarbij ik zowel kinderen als ouders kan helpen. Dit kwam mede voort uit het werk als diagnosticus waarbij ik problemen bij kinderen en ouders tegenkwam die veroorzaakt werden door een gebrekkige communicatie.

Het resultaat is een unieke training “Samen Goed Voorbereid Naar De Puberteit”. Met deze training help ik ouders van (pre) pubers met al hun frustraties, irritaties, onzekerheden en onmacht bij de opvoeding zodat zij met veel zelfvertrouwen en zonder stress deze moeilijke maar ook geweldige periode samen met hun puber kunnen doorkomen. Indirect help ik daarmee ook de kinderen door bij de ouders meer begrip te creëren voor het pubergedrag. Kernwoorden van waaruit ik werk zijn respect, empathie, deskundigheid, humor en betrokkenheid.

 

 

Wie is Kurt Wegener

Sinds 2009 zelfstandig als NLP Coach Trainer. Persoonlijk ben ik erg gehecht aan zelfontplooiing en persoonlijke groei. Ik zeg dan ook regelmatig: "Je wordt pas meester wanneer je ervoor kiest om altijd leerling te blijven!". Ik ben ook continu bezig met het bevorderen van mijn zelfontplooiing door het verbreden en vergroten van mijn kennis en het versterken van persoonlijke kenmerken. Een aantal kenmerken staan bij mij hoog in het vaandel; individualistisch, onafhankelijk, betrouwbaar, motiverend, flexibel, inspirerend.

Ongekende mogelijkheden
Wat ik met de tijd heb geleerd, is voornamelijk de oneindige potenties die je creëert wanneer je van start gaat met het inzetten van NLP methoden. Tuurlijk is inzet hierbij het voornaamst vereiste. Met mijn vastberadenheid en grote inzet was ik na enkele jaren zover gevorderd dat ik zelfstandig ondernemer ben geworden. Met mijn onderneming mag ik nu met hart en ziel andere mensen leren wat NLP voor hen kan betekenen. Welke methoden hen op persoonlijk en op professioneel gebied kunnen helpen nog beter te functioneren en nóg beter de kwaliteit uit het leven te halen.