koffie klein


Business Netwerk XL/Meta Me Meta You

Zakelijk netwerken op een super groot bordspel genaamd Meta Me Meta You. Het bordspel bestrijkt een oppervlakte van 36 vierkante meter en meer! In 2018 gaan we verbinden, verbreden en vergroten door middel van dit grote bordspel. Doestelling is om met 16 - 65 deelnemers dit spel te spelen waarbij de deelnemers zelf de pion zijn en zakelijke gaan verbinden.

Wanneer het ons lukt om met meer dan 33 deelnemers dit spel te spelen breken we ook nog een wereldrecord bij het guiness book of records! Het is vanzelfsprekend dat alle deelnemers die deel hebben genomen aan dit spectaculaire evenement ook worden genoemd als zij dat wenselijk vinden. Wellicht levert dat ook weer extra reclame op voor ieder die daar behoefte aan heeft. 

 
walk small

 

Wat levert dit mij op?

Meedoen als bedrijf of zelfstandige. Iedereen die zijn netwerk wil versterken en er resultaten uit wil halen, kan meedoen aan dit zakelijk evenement.

Waarom is dit een krachtig netwerkevent?

Iedereen gaat elkaar een onvoorwaardelijke gun factor geven. Omdat we ons tijdens dit netwerkevent richten op het vinden van nieuwe contacten, worden de deelnemers automatisch voor elkaar in gezet. Jezelf proberen te verkopen aan de ander is dan ook niet de bedoeling. Immers, elke deelnemer heeft gemiddeld 250 mensen in zijn/haar netwerk. Wanneer iemand geen interesse heeft in je product, dan haakt deze persoon meteen af. Het gevolg is dat die deelnemer dan ook zijn netwerk niet aanspreekt. Je mist daarmee dus niet 1 persoon, maar meteen 251 personen!

Inmiddels heb ik vele mensen leren kennen die netwerken om een goede baan te vinden. Soms omdat ze werkloos zijn, maar meestal neuzen ze rond of er nog een betere baan op hun pad komt. Ook werkzoekenden is het dus zinvol om zakelijk te netwerken! 

 

 

 

 

klok business

Wat heb je nodig voor het evenement?

• Makkelijk zittende kleding, want we gaan actief aan de slag.
• Geen schoenen met hakken, maar vrijetijdsschoenen.
• Een goede lichamelijke en geestelijke conditie.
• Een smartphone met internettoegang.
• Een stapeltje visitekaartjes.
• Een hoge gunfactor voor de ander.
• Openstaande houding voor ervaring.
• Een goed gevoel voor humor.

Let op: er worden video-opnames en foto’s gemaakt. Geef even aan wanneer je hier bezwaar tegen hebt.

Onderwerp van het bordspel zijn denkstijlvoorkeuren, wat zijn denkstijlvoorkeuren? Meer informatie vind je op deze website: www.metamemetayou.nl.

Voor deelname meld je aan via dit aanmeldformulier.